Het Meiden A-team van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo heeft tijdens de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen, het NOJK een eervolle 5e plaats behaald. De strijd om de nationale titel op zaterdag 18 maart in de Omnisporthal in Apeldoorn begon voor het team van trainer coach Henk Goor en assistent trainer Damir Colo uitstekend met een 2-0 overwinning op VC Zwolle (25-21 en 25-21).
De 2e set tegen Voltena MA uit Werkendam werd een gelijkspel. De 1e set werd verloren 25-21. De 2e set ging het beter en werd een 25-23 overwinning behaald. Door dit resultaat lagen de Denekampse dames keurig op schema voor een plek in de kruisfinales.

MA finale Apeldoorn-5

De 3e wedstrijd tegen Peelpush uit Meijel werd echter verloren. Het eigen spel was net niet voldoende. De pass net niet, de set up net niet en de aanval ook net niet, reden waarom Peelpush met 25-20 en 25-18 deze wedstrijd won. Door winst van Voltena in de wedstrijd tegen VC Zwolle eindigden de meiden van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo op de 3e plaats in de poule en waren ze uitgeschakeld.
Dat het team ingedeeld was in de zwaarste poule bleek uit de einduitslag. Peelpush werd Nederlands kampioen en Voltena 2e. De teams uit de ander poule werden 3e en 4e. Extra sneu misschien maar de meiden zijn wel 5e van Nederland, een heel goede prestatie waar de vereniging trots op is!