Afgelopen zaterdag werd meisjes N2-4 na een zeer spannende seizoenshelft kampioen in hun klasse. Vanaf dag 1 werd met Pollux om de titel gestreden waarbij de Devoko meisjes constant een kleine voorsprong op de Oldenzaalse tegenstrever had. De onderlinge wedstrijden waren consequent in een gelijkspel geëindigd. Bij een overwinning dit keer zouden de meiden verzekerd zijn van het kampioenschap, maar helaas eindigde ook deze wedstrijd in 2-2. Nog steeds geen probleem als de volgende wedstrijd tegen DeVoKo 3 gewonnen zou worden, dan zou het kampioenschap alsnog een feit zijn. Helaas kwam er spanning over de ploeg waardoor de eerste set verloren werd. De tweede set knokten de meiden zich knap terug en eindigde ook deze wedstrijd in 2-2. Daarom moest er vol spanning worden afgewacht of Pollux in de laatste wedstrijd tegen Devoko 3 nog een puntje zou laten liggen. Devoko 3 won de eerste set overtuigend waardoor het feest alsnog los kon barsten en DeVoKo 4 zich als verdiend kampioen kon laten tronen. Vlnr de trotse kampioenen: Florien Leferink, Yvette Berning, Noek Zekhuis en Femke Pikkemaat.

Vlnr de trotse kampioenen: Florien Leferink, Yvette Berning, Noek Zekhuis en Femke Pikkemaat