Op zaterdag 2 januari moesten de A-meiden de voorrondes spelen in de Lutte. Eerste tegenstander was Rosstars. De dames van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo moesten duidelijk nog even wakker worden en kwamen moeizaam uit de startblokken. Veel eigen fouten zorgden ervoor dat het lange tijd gelijk op ging. Na enkele serveseries en gevarieerd aanvalsspel konden we uiteindelijke snel uitlopen naar 25-17.
In de tweede set zorgde Fleur Blokhuis voor 8-0 voorsprongen door haar goede service. De passlijn van Rosstars had veel moeite met de servedruk waardoor de meiden eenvoudig met 25-7 wonnen.
De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen D.V.O uit Hengelo (G). Lotte Kuipers had een goede serveserie, waardoor er direct een ruime voorsprong werd genomen. Mooi omloopballen van Tippy Rolink werden afgewisseld met snelle buitenaanvallen van Iris Mollink, die veelvuldig scoorde. Toch kwam D.V.O. weer wat terug, maar gelukkig waren de dames op tijd bij de les. De eerste set werd gewonnen met 25-16. De tweede set ging lange tijd gelijk op. Fleur pakte met een doorgeschoten pass ook haar puntje nog mee. Door een serveserie van Demi Bodde liepen de Devoko dames snel uit naar een 25-20 winst. Open club MA-4

Om half 2 stond de derde wedstrijd op het programma, dit keer tegen K.S.V. De meiden hadden wat opstartproblemen en het ging in het begin van de set nog redelijk gelijk op. Vanaf 6-6 namen de Denekampse dames het initiatief terug en wisten ze een gaatje te slaan. Wenke Tijdhof kon alle aanvalsters goed bedienen, mede door goede passes van libero Iris Blokhuis. Richelle Weenders mocht serveren voor Tippy Rolink en zette daarmee de stand op 18-10. Later maakte Lotte Kuipers met een serve serie een einde aan de set, 25-12. In de tweede set keken de meiden tegen een 8-4 achterstand aan, mede doordat K.S.V. een sterk staaltje verdedigingswerk liet zien. Carmen Knippers sloeg een rechtdoor geslagen bal precies in het hoekje en bracht daarmee Britt Roeleveld aan serve.De inhaalrace werd ingezet en binnen no-time stonden de meiden op een 12-10 voorsprong. Een drie-meter score van Demi Bodde bracht Iris Mollink op 12-10 aan serve. De passlijn van K.S.V. werd volledig weg geserveerd en Iris gaf pas op 22-10 weer weg. Een perfecte pass van Iris Blokhuis, werd door Richelle Weenders binnen geslagen en de tweede set werd met 25-12 gewonnen.Open Club MA-1
De laatste wedstrijd was tegen W.S.V. uit Warnsveld. Deze wedstrijd was beslissend voor de eerste plek in de poule. De eerste set ging gelijk op, van 8-8 naar 16-16. De dames konden nog geen gaatje slaan. De scheidsrechter hielp daarbij ook niet echt mee met drie dubieuze beslissingen in het nadeel van Devoko. Toch knokten de dames zich terug, een kill-block van Britt Roeleveld zorgde voor 20-19 voorsprong. Lotte Kuipers wist wel raad met de set ups van Fleur Blokhuis en scoorde het ene na het andere punt. Dit betekende een 25-20 winst in de eerste set. De tweede set liepen de dames al snel uit naar een 9-3 voorsprong. W.S.V. probeerde met diverse wissels het tij te keren, maar zonder resultaat. Iris Blokhuis haalde verdedigend alles van de vloer waardoor zus Fleur alle aanvalsters kon blijven aanspelen. Iris Mollink bleef aan de buitenkant goed variëren waardoor W.S.V. moeite had om de ballen te verdedigen. Op 24-12 werd het laatste punt binnen geslagen en stond er een 2-0 op het scorebord.Open club MA-3

Hiermee werden de dames eerste in de poule en dus door naar de halve finale. Een knappe prestatie van het gehele team! We kijken terug op een geslaagde dag en zullen 13 februari, tijdens de halve finale, weer alles uit de kast halen om een goed resultaat te behalen.

De selectie bestaat uit: Fleur Blokhuis, Wenke Tijdhof, Maartje Pollemans, Tippy Rolink, Richelle Weenders, Britt Roeleveld, Iris Mollink, Lotte Kuipers, Carmen Knippers, Demi Bodde, Iris Blokhuis en coaches Jet Oosterheert en Marlon Stevelink