KAMPIOEN….. met een ongelukkig slot!!!

De start van het seizoen was vooral “het zoeken” naar elkaar. Eenmaal de draai gevonden te hebben werden er nog wel sets verloren maar vooral sets gewonnen. D-day 23 april. Nog twee wedstrijden met kans om ook nog kampioen te worden. Voor het eerst dit seizoen geen 5 maar 4 meiden. Risicovol maar de meiden hadden er zin in. Vooraf werd er rustig ingespeeld met de moeders. Lekker ontspannen en veel lachen om die aan de andere kant.

Half negen, het startsein. Vooral 3 keer spelen en rust houden. Een beetje moeizaam maar na eenmaal het ritme gevonden te hebben werd de eerste twee sets gewonnen. De laatste set, nog 5 minuten. Wij stonden voor maar…. Ooooo nee, tegenstander te ver onder het net op de enkel van Marlijn. Snel koelen en duimen. Zou het verder spelen lukken of was dit het einde voor Marlijn. “Nee” zegt Marlijn, ” ik ga door”. Zo ontzettend STOER. Onderling maakten de meiden afspraken. Marlijn aan het net en zo min mogelijk bewegen. Maar je zag de pijn. En ook de derde set werd overtuigend gewonnen. KAMPIOEN.

De tweede wedstrijd gestart met 4 meiden maar helaas te veel pijn en dus verder met z’n drieën en wat hebben de meiden mooi samen gespeeld. Zo gecontroleerd en beheerst. Echt SUPER en verdient kampioen.kampioensfoto team 6-4

Van harte gefeliciteerd team N6-4, Liz, Britt, Tess, Marlijn en Lara.